blaty

Wyposażenie lokali gastronomicznych powinno być przede wszystkim trwałe i odporne ze względu na różne sposoby użytkowania przestrzeni roboczych, co ma to duże znaczenie w kwestii ich funkcjonalności. Takie z pewnością będą stoły i blaty nierdzewne, które wykonane z odpowiednich materiałów są odpornego na negatywne działanie wody, zanieczyszczeń i wszelkiego rodzaju uszkodzenia. Co jeszcze warto o nich wiedzieć?

Stoły i blaty nierdzewne do lokali gastronomicznych 

Stoły i blaty nierdzewne to modele o dowolnych wymiarach, z możliwością wyboru dodatkowych akcesoriów zwiększających ich funkcjonalność. Ze względu na zastosowanie stali nierdzewnej ich powierzchnia nie absorbuje zapachów i zabrudzeń, dzięki czemu ich pielęgnacja jest niezwykle prosta i nieskompilowana, a zachowanie sanitarnych warunków jest o wiele bardziej komfortowe.

To ważne, jeśli zależy nam na funkcjonalnym wyposażeniu lokali i kuchni gastronomicznych. W tych miejscach zastosowanie innych materiałów niż stal nierdzewna może być kłopotliwe ze względu na konieczność zachowania odpowiednich warunków higieny i sposobu użytkowania tych przestrzeni. Chcąc wybrać profesjonalne zaopatrzenie warto sprawdzić oferty sprawdzonych producentów i ich oferty, takie jak np. https://merxu.com/pl/c/stoly-i-blaty-nierdzewne-320c579afca344bea66d0f4ce9b315ba

Wysokiej jakości stoły i blaty nierdzewne

Stoły i blaty nierdzewne wykonane są z dobrej jakości stali, która zapewnia stabilną konstrukcję idealną w zastosowaniu gastronomicznym. Wnętrza blatów są wzmocnione laminatem, który pozwala zwiększyć trwałość mebli. Możliwość wyboru modeli z rantem czy półkami pozwala na zwiększenie funkcjonalności tych modeli.  Szczególnie polecane w tym miejscu laminowane blaty charakteryzują się wysoką odpornością na niekorzystne warunki, wysokie temperatury czy negatywne działanie różnych środków chemicznych. Odpowiednie modele sprawdzą się również w warsztatach samochodowych, zakładach przemysłowych i rzemieślniczych. To kompleksowa oferta dopasowana do potrzeb i możliwości Twojego przedsiębiorstwa. 

Na co jeszcze warto zwrócić uwagę?

Konstrukcje jezdne stołów i blatów są niezastąpionym wsparciem w transporcie dań i naczyń w lokalach gastronomicznych. Dzięki temu to niezbędne wyposażenie każdej restauracji i kuchni, które pozwoli na znacznie wydajniejszą i sprawniejszą pracę. Blaty ze stali nie ulegają korozji pod wpływem działania wilgoci. To również o wiele większa higiena i komfort podczas czyszczenia, ze względu na proste w utrzymaniu czystości powierzchnie. Dzięki temu bez większych wysiłków zachowasz odpowiednie standardy w swoim lokalu. 

Social profiles
Close